Arsenal-sterren misdroegen zich: 'Het leek erop alsof sommigen hun bewustzijn hadden verloren'

Vrijdag 7 december 2018 11:26
Een aantal spelers van Arsenal heeft zich voor de start van de Premier League behoorlijk misdragen op een feestje. Zo zouden zij tijdens een zogenaamde champagne and vodka party onder andere lachgas hebben gebruikt, meldt The Sun.

Het zou gaan om Alexandre Lacazette, Mattéo Guendouzi, Pierre-Emerick Aubameyang, Mesut Özil en Sead Kolasinac. Met name Lacazette, Guendouzi en Özil hebben het er, naar het schijnt, van genomen. “Het leek erop alsof sommigen hun bewustzijn hadden verloren”, aldus een bron. “Özil nam het ervan en leek bewustzijn te verliezen. De jonge speler met de krullen (Guendouzi, red.) werd aangemoedigd om het ook te proberen, dat pakte nog slechter uit. Hij was volledig van de kaart en gleed naar een kant van de bank. Het was ongelooflijk om zogenaamde atleten en rolmodellen te zien die zulke risico's nemen met zulke gevaarlijke substanties.”

 

Of Arsenal sancties gaat nemen tegen deze spelers, die uiteindelijk met een rekening van ruim 30.000 euro en een aantal vrouwen vertrokken, is nog niet duidelijk. 

 

Bron: The Sun