NAC haalt Van der Gaag binnen

Woensdag 16 mei 2018 09:06
Stijn Vreven wordt opgevolgd door Mitchell van der Gaag als trainer van NAC Breda. Dat heeft de club zojuist bevestigd. Van der Gaag komt over van Excelsior en tekent voor twee seizoenen, met een optie voor een extra jaar.

''Met deze overgang naar NAC heb ik de nieuwe uitdaging gevonden die ik zocht. De volle tribunes, de sfeer in het stadion, die echte betrokkenheid van mensen bij een club, dat vind je in Nederland niet zo snel. Deze club leeft gigantisch en staat er goed op in de rest van Nederland" zegt de 46-jarige oefenmeester op de officiele website.

 

In maart kondigde hij aan toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Van der Gaag stond ook in de belangstelling van sc Heerenveen en een club uit Australië, maar kiest er nu voor om aan de slag te gaan in Breda.

Het eerste elftal van NAC stond sinds januari 2017 onder leiding van Vreven. De Belg hielp de club naar de eredivisie en eindigde afgelopen seizoen met NAC als veertiende. Vreven kwam af en toe negatief in het nieuws door zijn gedrag langs de lijn.