PSV morgenavond gehuldigd voor 24ste titel

Zondag 15 april 2018 21:03
PSV wordt morgenavond gehuldigd voor zijn 24ste landskampioenschap. Al vanaf 15:00 uur is het feest in de stad, om 19:00 uur begint de officiële huldiging op het Stadhuisplein.

Op de Markt en op het 18 Septemberplein kunnen PSV-fans worden grote schermen geplaatst voor alle fans die er niet meer bij passen op het Stadhuisplein. Net als twee jaar geleden worden de pleinen afgesloten als ze vol zijn. Het jaar daarvoor gebeurde dat niet, wat op de pleinen tot onveilige situaties leidde. 

Rit met platte kar

"De gemeente treft maatregelen om het feest in de stad, inclusief de rit met de platte kar van het Philips-stadion naar het Stadhuis, in goede banen te leiden'', laat de gemeente Eindhoven weten. De PSV-selectie vertrekt om 17.00 uur vanaf het stadion. De aankomst op het Stadhuisplein staat gepland voor 18:45 uur.

PSV verzekerde zich vanmiddag van de landstitel door concurrent Ajax met 3-0 te verslaan. Cocu leidde zijn elftal in 2015 en 2016 ook al naar het kampioenschap. Vorig jaar ging de schaal naar Feyenoord.

Bron: RTL Nieuws