Voetbal Inside Transfers: Belgische sterspeler wacht op Real Madrid

Dinsdag 5 december 2017 11:19
Voetbal Inside Transfers houd je op de hoogte van het laatste transfernieuws en brengt je als eerste de nieuwste transfergeruchten.
1
Hazard wacht op Real Madrid
Eden Hazard is een van de sterspelers bij Chelsea en het Belgische Elftal en kan zijn contract verlengen bij de Engelse topclub. De Belg wil echter wachten met bijtekenen in de hoop dat Real Madrid zich meldt bij Chelsea voor de rappe buitenspeler. (Bron: The Times)
2
Smaakmaker van Manchester City kan ook vertrekken naar Spanje
Raheem Sterling is de laatste weken erg belangrijk voor Manchester City en kan daar dan ook zijn contract verlengen. De Engelsman laat de aanbieding echter naast zich liggen en zegt zich volledig te willen focussen op Manchester City en het WK van 2018. Real Madrid houdt de situatie nauwlettend in de gaten en wil de buitenspeler, net als twee jaar geleden, graag overnemen. (Bron: Sky Sports)
3
Mourinho wil verdediger van Tottenham Hotspur
Manchester United is nog altijd geïnteresseerd in Danny Rose. Mourinho zegt er alle vertrouwen in te hebben dat de verdediger naar Manchester komt. Als The Red Devils Rose daadwerkelijk willen halen moeten ze wel een flinke transfersom betalen. Rose zijn waarde wordt geschat op 57 miljoen euro en daarmee zou hij na Benjamin Mendy (voor 58 miljoen naar Manchester City afgelopen zomer) de duurste verdediger ooit worden. (Bron: Daily Mail)