Ajax bij bookmakers de grote favoriet tegen AEK Athene

Woensdag 19 september 2018 10:35
Ajax heeft vanavond geen enkele moeite met AEK Athene in de Champions League. Dat is althans af te lezen uit de quoteringen van de bookmakers.

Wint Ajax, dan krijg je voor iedere ingezette euro ongeveer 1,40 euro terug. Voor een gelijkspel krijg je 5 euro gestort. Maar wint AEK, dan kun je echt geld verdienen. De Grieken worden haast kansloos geacht, zo blijkt, want voor iedere euro die je inzet op AEK, krijg je om en nabij de 11 euro terug.

 

Ajax of Benfica naar de tweede ronde

Voor Ajax betekent de wedstrijd tegen AEK de terugkeer op het hoogste niveau. Op 10 december 2014 kwamen de Amsterdammers voor het laatst in actie in de Champions League. Ajax nam met een fijne wedstrijd afscheid van het toernooi, want APOEL Nicosia werd met 4-0 verslagen.

 

Dit seizoen speelt Ajax in een groep met Bayern München, AEK Athene  en Benfica. Volgens de bookmakers wordt het een dubbeltje op zijn kant of Ajax zich plaatst voor de volgende ronde. 

 

Bayern München is logischerwijs de grote favoriet, gevolgd door Benfica. Maar: het verschil in quotering met Ajax is heel klein. Gaat Benfica door en had je daar een euro op ingezet, dan krijg je 2 euro terug. Ingezet op Ajax? Dan kun je 2,10 euro verwachten.

 

Bij Ajax hebben ze er zin in:

Bron: RTL Nieuws
De Ligt kijkt uit naar eerste CL-wedstrijd: 'Ik weet hoe het als supporter voelt'