Nieuwkoop zit niet te wachten op Janmaat bij Feyenoord: 'Twee rechtsbacks genoeg'

Donderdag 12 juli 2018 14:41
Terwijl PSV en Ajax zich volop begeven op de transfermarkt, blijft het nog rustig bij Feyenoord. De laatste tijd zijn er speculaties dat Daryl Janmaat terug zou komen, maar daar zit Bart Nieuwkoop niet op te wachten. "We hebben al Jeremiah (St. Juste, red.) die op rechtsback wordt gezet en ik."

"Er komen jongens nog terug van het WK, komende maandag. Dan wordt de groep alweer een stuk groter en sterker", zei Nieuwkoop tegen Voetbal Inside-verslaggever Simon Zijlemans. Hij sprak de rechtsback op een trainingskamp in Zwitserland, waar Nieuwkoop zich met Feyenoord voorbereidt op het nieuwe seizoen.

'Mijn jaar'

Als Zijlemans plagerig vraagt of hij hoopt dat Janmaat aan de selectie wordt toegevoegd, wordt duidelijk dat Nieuwkoop hier bepaald op zit te wachten. "Ja, denk je dat?", is zijn antwoord. "We hebben al Jeremiah die op rechtsback wordt gezet en ik. In principe denk ik, twee is genoeg."

Mede door blessures is het vorige seizoen niet geworden wat Nieuwkoop ervan had verwacht, maar hij hoopt dat het aankomende seizoen anders loopt. "Dit zou mijn jaar moeten worden."

Bekijk hier het hele interview:

Meer op rtlnieuws.nl:

Bron: RTL Nieuws/Voetbal Inside