Doelman Karius diep door het stof en krijgt steun uit onverwachte hoek

Zondag 27 mei 2018 18:24
Loris Karius heeft zijn verontschuldigingen aan zijn ploeggenoten en de fans van Liverpool aangeboden. De doelman voelt zich na twee kapitale blunders verantwoordelijk voor de nederlaag tegen Real Madrid in de finale van de Champions League (3-1).

,,Ik heb nog steeds niet echt geslapen", twitterde hij zondagmiddag. ,,De momenten spoken nog steeds door mijn hoofd. Steeds maar weer. Het spijt me oneindig veel voor mijn teamgenoten, voor jullie fans en voor al het personeel van onze club. Ik weet dat ik het heb verpest met die twee fouten en jullie allemaal in de steek heb gelaten."

,,Ik zou de tijd graag willen terugdraaien, maar dat is niet mogelijk", besefte Karius. ,,Het is nog erger omdat we allemaal het gevoel hadden dat we Real Madrid konden verslaan. Dank aan al onze geweldige fans die naar Kiev zijn gekomen en mij zelfs na de wedstrijd nog steunden. Het is niet vanzelfsprekend dat ze laten zien dat we een grote familie zijn. We zullen sterker terugkomen."

Loris Karius ontvangt naast kritiek ook de nodige steunbetuigingen op social media. Ex porno-actrice Mia Khalifa steunde de doelman met een post op Instagram. "Blijf lachen, fouten maken is menselijk", schrijft Khalifa.

Bron: ANP