VOETBAL INSIDE TRANSFERS: Hazard op weg naar de Koninklijke

Donderdag 11 januari 2018 16:50
Voetbal Inside Transfers houdt je op de hoogte van het laatste transfernieuws en brengt je als eerste de nieuwste transfergeruchten.
Eden Hazard akkoord met Real Madrid
Zinedine Zidane ziet al tijden Eden Hazard graag naar Real Madrid komen. Nu komt het Franse radiostation RMC met het gerucht dat de Rode Duivel persoonlijk rond is met Real. Hazard zou volgende zomer aansluiten bij de selectie van de Koninklijke. (Bron: RMC)
Man United mengt zich in strijd Alexis Sánchez
Manchester United ziet Alexis Sánchez liever niet vertrekken naar stadsrivaal Manchester City en mengt zicht in de strijd van de Chileense vleugelspeler. Nadat City eerder al een bod van ruim 22 miljoen euro heeft geboden, willen de Red Devils de stadgenoot aftroeven met een bod van 28 miljoen euro. (Bron: The Guardian)
AZ gaat voor 'enfant terrible' Oussama Idrissi
AZ wil zich deze winterstop graag versterken met Oussama Idrissi. De 21-jarige lijksbuiten van FC Groningen werd samen met ploeggenoot Mimoun Mahi uit de selectie gezet vanwege een rel met Lars Veldwijk. Omdat Idrissi ook niet altijd een basisplaats krijgt van Ernest Faber, zal de coach van de Trots van het Noorden niet rouwig zijn om de aanvaller te laten gaan. (Bron: AD)
Utrecht richt pijlen op back Newcastle United
FC Utrecht heeft zijn pijlen gericht op de Franseman Massadio Haïdara. De linksback van Newcastle United komt niet aan spelen toe en mag vertrekken bij de nummer 13 van de Premier League. De 25-jarige verdediger met Senagalese roots moet bij FC Utrecht Edson Braafheid gaan opvolgen. (Bron: AD)