9 spelers die de vakantiekilo's niet wegkregen

Vrijdag 11 augustus 2017 14:15
"Nog ééntje dan!", was waarschijnlijk de favoriete uitspraak van deze negen voetballers in hun zomervakantie.
1
Gonzalo Higuaín
De foto hierboven is met Photoshop wat aangedikt, maar Gonzalo Higuaín verscheen afgelopen jaar toch echt met wat extra kilo's op het veld bij zijn nieuwe club Juventus..
2
Mido
Martin Jol zorgde voor de terugkeer van Mido in Amsterdam, dit keer wel met een conditionele achterstand en overgewicht.
3
Ferne Snoyl
Snoyl speelde bij NEC onder Mario Been in het seizoen 2007/2008, Mario zette Snoyl buiten de selectie en liet een diëtiste inschakelen. Twee jaar later voetbalt Snoyl bij NAC, en verkeerde hij in deze vorm.
4
Género Zeefuik
Zeefuik ziet zijn overgewicht niet als zwakte, maar als sterkte! Hij meent dat door de extra kilo's hij zijn tegenstanders makkelijker van zich af kan houden.
5
Jhon van Beukering
In november 2008 speelde van Beukering bij NEC en werd tijdelijk aan de kant gehouden vanwege overgewicht. Hij nam direct actie en viel zeven kilo af in een week tijd, dit werd beloond met een basisplek. Echter lukte het Jhon nooit om de bijnaam 'Jhonny van de Burger King' eraf te krijgen.
6
Adriano
Bij vele bekend als groot aanvaller van Internazionale, maar helaas verloor Adriano gaandeweg zijn discipline.
7
Ronaldo (de echte)
Was ooit de sprankelende sterspeler van PSV, Internazionale en Real Madrid. Maar kreeg last van blessures en overgewicht, wat hem de bijnaam El Gordo (De Dikke) opleverde.
8
Jeroen Verhoeven
Gewoon Jeroen, bourgondiër in hart en nieren.
9
Maceo Rigters
Was ooit EK topscorer van Oranje-21 in 2007, daarna ging het bergafwaarts.