Voetbal Inside Transfers: Marcel Brands handelt met sombrero op

Vrijdag 16 juni 2017 12:15
Voetbal Inside Transfers houd je op de hoogte van het laatste transfernieuws en brengt je als eerste de nieuwste transfergeruchten.
1
16 juni: Guardado in 2018 naar Major League
Andrés Guardado is persoonlijk akkoord met Los Angeles FC over een contract dat ingaat in 2018. Dat betekent in principe dat de ervaren Mexicaan in de winterstop pas weg gaat bij PSV, maar het is de vraag of zijn huidige club daarmee akkoord gaat. Los Angeles FC is een nieuwe club in de MLS en wil vanaf 2018 in die competitie uitkomen. (Bron: ESPN/Eindhovens Dagblad)
2
16 juni: PSV wil Lozano toch zélf inlijven
PSV gaat zelf een poging wagen om Hirving Lozano te kopen. Marco Garces, technisch directeur van Pachuca, meldt dat de club een
3
16 juni: Jacht op Kenny Tete geopend
Ajax heeft al een akkoord met Galatasaray over een transfer van Kenny Tete, maar er zijn meer kapers op de kust. De rechtsback wordt nu ook in verband gebracht met Internazionale, waardoor hij dus voorlopig kan kiezen tussen de Süper Lig en de Serie A. Tete wil waarschijnlijk nog even afwachten welke andere clubs interesse hebben, alvorens hij een keuze maakt. (Bron: La Gazzetta dello Sport)
4
16 juni: AC Milan kiest oorlogspad met Donnarumma
De wegen tussen AC Milan en Gianluigi Donnarumma gaan scheiden, maar het is de vraag wanneer. Het supertalent met handschoenen wil zijn contract tot de zomer van 2018 niet verlengen. Alle Europese topclubs staan in de rij, maar Milan is niet van plan deze zomer zaken te doen. De Rossoneri kiest er voor om een andere doelman te halen en Donnarumma een jaartje op de bank te zetten. (Bron: La Gazzetta dello Sport)