Daadkrachtige sportliefhebber gezocht!

Zondag 8 januari 2017 15:30
Weet jij snel je weg te vinden binnen het digitale medialandschap en draai jij je hand niet om voor het managen van meerdere projecten tegelijkertijd? Reageer dan snel!

Wat ga je doen?

Als projectleider werk je nauw samen met Product Development en ben je verantwoordelijk voor de realisatie van verschillende digitale producten, zoals websites, brandend actiepagina’s en apps. Het concretiseren van de wensen van opdrachtgevers en deze vertalen naar concrete projecten behoort tot je takenpakket. Tevens ben je de linking pin met verschillende andere interne afdelingen en productgroepen. Je geeft richting en sturing aan o.a. leveranciers, projectmedewerkers en online producers. Met jouw sprankelende persoonlijkheid en overtuigingskracht zul je geen moeite hebben met het managen van de verwachtingen bij de betrokken partijen en ben je creatief in het vinden van passende oplossingen wanneer het project daar om vraagt.

Waar ben je goed in?

  • Opleiding op minimaal Hbo-niveau met minimaal 5 jaar werkervaring als projectleider in een commerciële digitale omgeving of mediaomgeving.
  • Aantoonbare ervaring met het begeleiden van web-en/of app-development, streaming video en bijbehorende technieken.
  • Sterk ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden, organisatorisch vermogen.
  • Daadkracht en flexibel, klant- en resultaatgerichtheid zijn onderdeel van je DNA.
  • Hands-on mentaliteit en stressbestendig.
  • Affiniteit met sport is een pré.

Vind je deze vacature interessant?

Solliciteer hier!