BIZAR: Van automonteur naar linksback bij Arsenal

Zaterdag 7 januari 2017 21:12
We kennen natuurlijk allemaal het geweldige jongensboek van Jamie Vardy.. Het lijkt erop dat er momenteel een zelfde soort verhaal gaande is in de Premier league.

Cohen Brammal
Nationaliteit: Brits
Leeftijd: 20 jaar 
Beroep: automonteur
Club: Hednesford Town (7e klasse)

"Mijn zaakwaarnemer belde me onlangs en zei dat ik op proef mocht komen bij Arsenal", zegt de automonteur tegen 
BBC. "Ik wist niet wat ik hoorde, ik was stomverbaasd. Razendsnel heb ik mijn spullen bij elkaar verzameld en ik ben zo snel mogelijk naar het trainingscomplex gegaan. Een moment later stond ik ineens op het trainingsveld bij Arsenal."

"Ik kwam daar en dacht dat ik met het beloftenteam moest trainen, maar ik moest in actie komen bij het eerste elftal", lacht Bramall. "Het was onvoorstelbaar. Ik kende de spelers van social media en Match of the Day. Nu zag ik ze ineens in het echt en bonkte mijn hart in mijn keel. Het is waanzinnig hoe snel alles is gegaan. Ik moest deze kans natuurlijk met beide handen aangrijpen. De spelers vingen me goed op en kenden allemaal mijn naam, dat was niet te geloven. Ik was zo blij dat ze mijn naam al kenden en het was een eer om met ze te spelen. Het was een droom die werkelijkheid werd. Op het veld deed ik mijn eerste combinatie met Alexis Sánchez…"

Na alle waarschijnlijkheid biedt Arsenal de Engelse linksback op korte termijn een meerjarig contract aan. 


Bron: BBC
Topshow: Vardy de nieuwe Cruijff?